zaterdag 1 december 2012

Baby Website - Alles over uw baby'tje


Deze eenmalige zaterdag blog heb ik speciaal gemaakt voor (aankomende) ouders. Omdat mijn vriendin en ik het allemaal zo leuk vinden en omdat iedereen steeds foto's en video's wil zien besloten wij een website op te zetten. Op deze website is een blog te zien waar speciale momenten zoals de 20 weken echo toegelicht worden. Hierbij natuurlijk ook een 40 tal foto's en 2 video's voor de liefhebbers. Ook vertellen we wat voor mooie spulletjes we gekocht hebben en wie pappa en mamma zijn.

Omdat we het zelf ontzettend leuk vinden deze website bij te houden hebben we hier een pakket voor gemaakt, zodat niemand dit hoeft te missen. Iedereen kan nu zelf zo'n website beheren. Teksten, foto's en video's kunt u zelf eenvoudig toevoegen, aanpassen en verwijderen. Ook kunt u de kleur van de website aanpassen naar bijvoorbeeld roze, groen of paars.

U sluit een hosting af. Dit kan bij hosting2go al voor € 34,95 per jaar, maar er zijn natuurlijk ook andere aanbieders. Wij installeren en maken de website gebruiksklaar voor slechts € 99,-. Dit is een eenmalig bedrag. U kunt onze website hier bekijken.


De menu indeling kunt uzelf bepalen. “Mijn familie” zou u bijvoorbeeld kunnen vervangen voor een andere tekst of helemaal weg kunnen laten. Dit geldt ook voor de andere menu items. Aan de rechterkant van de website ziet u een “In progress” balkje, hiermee kunnen bezoekers bekijken hoe ver de zwangerschap gevorderd is.
Wij hebben ervoor gekozen om de foto's te verwerken in de teksten. Uiteraard is een fotoalbum ook mogelijk. Ook andere aanvullingen/ideeën zijn welkom, dus mist u iets? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd of meer weten? Neem dan contact op met:

Smartin Design
0513-846332

Geen opmerkingen:

Een reactie posten