dinsdag 1 november 2016

Goedkoop een eigen website of webwinkel

Onder de naam Smartin Design hebben we lang op een zo goedkoop mogelijke manier websites en webwinkels verkocht. Afgelopen jaar is er veel veranderd en is Smartin Design gwijzigd bij de KVK in Smartin met als extra handelsnaam: Webtrompet.

Er zitten twee grote verschillende tussen Smartin en Webtrompet. Te weten:

Webtrompet 
Zeer goedkoop een website of webwinkel. Een website kost namelijk 8 euro per maand en een webwinkel 12 euro per maand. Omdat we nog aan het opstarten zijn geldt tot t/m 30-11-2016 een korting van 50%

Je krijgt hiervoor een domeinnaam met eventueel een aantal e-mailadressen. Een back-end gebaseerd op het stabiele CMS systeem Wordpress met daarin een pagebuilder. Kortom, je bouwt in een handomdraai de mooiste websites. Wij hebben de volgende demo sites en winkels al gemaakt:Je betaalt vooruit en krijgt elke maand een factuur met een IDEAL link in je mail. We hebben besloten om met contracten van maximaal 3 maanden te werken. Waarom? voor diegene die een landingspage willen opzetten en dus maar voor tijdelijk een website of webwinkel nodig hebben. Voor de mensen die Webtrompet niet als landingspage gebruiken geldt: Wij zijn zo overtuigd van ons product dat we zeker weten dat ze ook zonder contract minimaal een jaar zullen blijven :D

Je krijgt bij een website of webwinkel een gratis .nl, .com, .eu, .be, of .de domeinnaam. Je kunt later eventueel extra domeinnamen bij bestellen, ook de iets exotischer domeinnamen. Bij een webwinkel zit er ook nog eens gratis SSL en de Mollie module inbegrepen. Op deze manier voldoet je webwinkel aan de wettelijke vereisten en kun je, als je aan de voorwaarden van Mollie BV voldoet, betalingssystemen als iDEAL implementeren in je webwinkel.

Op de website van Webtrompet zijn pagina's vol met tutorials te vinden. We proberen deze zowel tekstueel als via video aan te bieden.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je uiterlijk binnen 48 uur alles werkend online hebben (Vaak is dit binnen 2 á 3 uur geregeld). Voor vragen verwijzen we je graag door naar onze contactpagina.


Smartin

Deze houden we nu nog even kort. De website is nog in ontwikkeling, maar het volgende kunnen we vast vertellen:

We gaan websites die we op maat maken een stuk professioneler maken. We gaan ons naast wat we deden ook meer richten op -het zo veel mogelijk werk uit handen van de klant nemen-

Zo willen we niet dat klanten zicht nog langer druk maken om wat voor hosting beter is. Hoe ze de perfecte foto's van hun producten en diensten op de website krijgen. En nog veel meer zaken.


De reden dat we deze weg in slaan is dat we zien dat klanten die ons eerder helemaal los lieten en alle adviezen nastreefden veel meer omzet uit hun website of webwinkel wisten te behalen. Wij zijn klaar om nog een extra stap verder te gaan en klanten te helpen met het laten groeien van hun onderneming. Kortom we hebben tegenwoordig twee smaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten