maandag 5 maart 2012

Minisites

Momenteel ben ik erg druk met het maken en testen van minisites. Dit doe ik om er voor te zorgen dat mijn klanten meer bezoek op hun website krijgen. Dit is niet het bezoek waar je niks aan hebt, maar gerichte bezoeken. Het is dus niet zo dat als klanten een webshop met 4000 artikelen hebben dat de hele webwinkel met al die artikelen worden gepromoot, nee in het kort wordt er eigenlijk een website gemaakt die informatie verschaft over één product uit de hele webwinkel.

Doordat er op het internet ineens een hele website is besteed aan één product of dienst zal dit bezoekers trekken, bezoekers die de webshop anders niet hadden gevonden. Op deze minisite wordt dan een link naar het product gezet. Het is nu aan de webshop eigenaar zelf of hij de webshop zo inricht dat de bezoekers nog meer producten krijgen te zien waar ze in geïnteresseerde zouden kunnen raken.

Om te beginnen heb ik het domeinnaam http://www.watishet.com/ gekocht. De eerste testen worden gedaan op grotere sites. De adressen van de eerste minisites zijn:

http://chatroulette.watishet.com/
http://iphone.watishet.com/
http://facebook.watishet.com/
http://wordfeud.watishet.com/
http://wapenvergunning.watishet.com/
http://competenties.watishet.com/
http://algemene-voorwaarden.watishet.com/ 
http://tekentafel.watishet.com/
http://huis-in-heerenveen-te-koop.watishet.com/

Deze worden in de komende dagen nog aangevuld door Jurifina met handige tips over de belasting. Voordeel is dat je weer reclame wordt gemaakt en dat de bezoekers ook echt wat hebben aan deze informatie.

Tot zo ver de ontwikkelingen. Ik hoop dat dit project slaagt en ik mijn klanten in de toekomst blij kan maken met meer verkeer op hun website en dus een website die meer inkomsten genereert. ik hou jullie op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten