zondag 12 augustus 2012

Nieuwe website!Eindelijk is het dan zover! De vernieuwde website van Smartin Design is in de lucht. Doordat wij nog op een oud systeem draaiden hebben we tijdelijk een nieuwe website gebruikt die ons toch niet zo goed beviel. Na maanden lange voorbereiding hebben we alles vanaf gisteravond overgezet naar de nieuwe website in een nieuw jasje.

Momenteel groeit Smartin Design behoorlijk. Op de nieuwe website is bijvoorbeeld te zien dat we een aantal nieuwe diensten aanbieden. U leest het goed “we”. Ik kan niet alles alleen doen dus heb ik ook twee vaste freelancers die verantwoordelijk zijn voor een aantal zaken zoals 3D en complexe scripts. Met deze jongens ben ik al een paar maanden in gesprek en eindelijk kunnen we dan officieel beginnen met nog meer groeien. Door deze extra kracht kan Smartin Design nu veel meer werk tegelijk aan en vooral op veel meer gebieden.

De nieuwe website hebben we iets gebruiksvriendelijker ingericht. We hebben alles duidelijker gemaakt voor de (potentiƫle) klant. Hier gaan we mee door omdat we in de toekomst videotutorials gaan aanbieden voor klanten van CMS websites. Ook hebben wij ons portfolio uitgespreid over alle pagina's en verplichten we bezoekers niet meer om een waslijst van vragen in te vullen in ruil voor een offerte. De offerteformulieren hebben we ingekort omdat het voor ons zo gemakkelijker is om een prijs te bepalen. De website hebben we ook persoonlijker gemaakt ons voor te stellen aan de klant.

Er zijn een aantal social media buttons bijgekomen. Alle platforms gebruiken we al een tijdje, maar nog niet heel erg actief, nu wel dus! Ook staat tussen de social media buttons een button: Smartin Labs. Hier vertel ik over een aantal projecten die wij momenteel ontwikkelen. Een aantal platforms die wij maken kan voor ondernemers heel belangrijk zijn/worden, houdt dit dus in de gaten!

In de komende dagen zijn we nog wel bezig met onze website om de kleine foutjes eruit te halen. Dit was een extra blog, dinsdag krijgt u van mij weer een blog zoals u die gewend bent.

Neem een kijkje op Smartin.nl Wij zijn benieuwd naar uw reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten